Ademwerk

Deze week stonden er een vijftal ademwerk sessies op mijn programma. Vier ‘verbonden’ ademsessies en een ‘hartcoherentie’ ademhaling in combinatie met mindfulness en een progressieve relaxatie oefening.

Lees meer »

Op de fiets naar Hasselt

Vorig jaar stond het al op mijn lijstje om samen op de fiets naar Hasselt te gaan. Niet zoveel bijzonders zul je denken, maar lichamelijk gezien lukte het mij vorig jaar niet.

Lees meer »

Getriggerd

Ik zit begin van de middag vrolijk met een glimlach op de fiets en voel mij licht, ontspannen en gelukkig.

Lees meer »

Warm hart voor St. Emovere

St. Emovere draag ik een zeer warm hart toe. Het ‘gedachten’goed van deze stichting past mij als ervaringsdeskundige en inmiddels ook als professional. 

Lees meer »

De helende adem…

Deze week een aantal prachtige ademwerk sessies mogen geven in de praktijk. En wat is de adem toch een geweldige tool om opgeslagen emoties weer de ruimte te geven. Waar komen bepaalde overtuigingen over jezelf vandaan? Waar komt die pijn vandaan? Wat mag je loslaten om lichter verder te kunnen gaan?

Lees meer »

Beachcamp De Lakens

Een week geleden kreeg ik een uitnodiging voor een lang weekend zon, zee en strand. En laat ‘zilt’ nou door mijn aderen stromen, dus ik heb mij geen moment bedacht en dit aanbod met beide handen aangenomen.

Lees meer »