One year anniversary

 

WoW, en dan was het gisteren alweer een jaar geleden dat ik de NovaSure behandeling heb ondergaan.

Wat ben ik blij dat ik (uiteindelijk) die mogelijkheid heb gekregen en van mijn HMB (hevig menstrueel bloedverlies) af ben!

Ik kan weer zonder angst voor doorlekken alles doen. En dat gaat van simpel opstaan van de bank tot boodschapjes halen, wandelen, zwemmen etc..


Wat een enorme opluchting en wat is er veel gebeurd in dat jaar.

Door mijn open post over HMB en mijn NovaSure operatie op Instagram werd ik benaderd door Paula Kragten van Period! Wij hebben een gezamenlijke missie betreft meer openheid voor menstruatie en menstruatieklachten. Dank je wel Paula, ook voor het verbinden met derden, waardoor mijn verhaal in de bijlage van de Telegraaf kwam, ik mee mocht werken aan de campagne over HMB van Bloedserieus en hevigmenstrueelbloedverlies en ik geïnterviewd ben door RTL Nieuws.

 

En door dat alles is ook mijn blog versneld de lucht in gegaan en ben ik zo enorm dankbaar voor alle lieve reacties die ik mag ontvangen van vrouwen die zich herkennen in mijn verhaal of mij advies vragen.

En wat mij nog het meest blij maakt en kan emotioneren zijn de berichtjes van vrouwen die naar aanleiding van mijn blog inmiddels van hun klachten af zijn.

Daar doe ik het voor!

 

Heel grappig vond ik het om afgelopen weekend via via te horen dat ik ook wel ‘de menstruatie fluisteraar’ wordt genoemd. You know who you are! Daar gaan we binnenkort maar eens samen op proosten! 😉

 

Dus, gisteren was een beetje een feestdag voor mij. En dat hebben we fijn gevierd met een heerlijke pasta met zalm en zeekraal en een lekkere vette chardonnay erbij. Celebrate the good things in life!

Benieuwd wat het komende jaar gaat brengen.


Dit is mijn persoonlijke ervaring. Het zal bij iedere vrouw weer anders verlopen en anders voelen. Via mijn site krijg ik regelmatig medisch inhoudelijke vragen hierover. Omdat ik geen medisch expert ben zal ik je altijd doorverwijzen naar je gynaecoloog. Heb je twijfels omtrent je behandeling bij de gynaecoloog vraag dan via je huisarts een second opinion aan.