Dankbaar

Gepubliceerd op 22 oktober 2021 om 19:39

In juni mocht ik bij ‘Voor de Hand’ “proefpersoon” zijn voor haar relaxsessie en eerder al voor de hand- en hoofdmassage. De relaxsessie of massages zijn vanaf afgelopen zomer te boeken op vrijdag in de binnenstad van Zwolle. Maarrr, ook vanaf oktober bij mij om de hoek in de Aa-landen bij Zorgpand Rijnland.

 

Afgelopen woensdag mocht ik daar op de tafel komen liggen voor een heerlijke en ontspannende hoofdmassage. Wat een verrassende fijne sfeer daar binnen!

Dat in combinatie met rustgevende muziek, de (voor mij) heel goed voelbare energie de handen van Leontien en haar ‘zijn’ zorgen ervoor dat ik weer compleet ontspannen de deur uitloop. Ik voelde mij echt een stuk lichter en verwend. Dank je wel lieve Leontien.

 

Met een omweg loop ik door de harde herfstwind weer naar huis. Ondertussen bewonder ik de gekleurde bladeren en paddenstoelen. Ik hou zo enorm van de herfst als het niet te koud en vochtig is.

 

Eind van de middag was het volle maan en ook voor die energie ben ik heel gevoelig. Ik ben de keuken ingedoken voor een smaakvolle en gezonde maaltijd voor een lieve vriend die kwam helpen klussen op de kamer van zoonlief en we hebben heerlijk, ondanks de storm, tot bedtijd buiten gezeten. Ondertussen zowel mijn stenen als mijzelf aan het opladen in het schijnsel van de volle maan.

Wat een heerlijke dag met zoveel dankbaarheden en mooie pure energie.

 

Over mijn ervaring van de relaxsessie heb ik eerder een blog geschreven en die kun je hier nalezen. Naast de woensdag en vrijdag kan ‘Voor de hand’ ook een hand-, hoofd- of voetmassage bij je thuis komen verzorgen. En hoe fijn is dat op een regenachtige herfstdag in je huiskloffie op de bank?