In balans het weekend door

Gepubliceerd op 17 augustus 2021 om 12:40

Wat een fijn lang weekend heb ik achter de rug. Helemaal in balans met leuke dingen doen en toch voldoende rust kunnen pakken.

Heerlijk hapje gegeten met lieve vrienden bij Wijnbar OAK in Zwolle en daarna nog even gezellig thuis na zitten praten aan de bar en veel gelachen.

 

Zen zijn beste vriend was nog een paar dagen bij ons en de jongens zijn nog even lekker tekeer gegaan op een quad onder toeziend oog van mijn ouders. Ik kreeg er ook de kriebels van en wilde ook heel graag rijden. Maar helaas, dat laten mijn schouders, armen en handen niet meer toe. Maar ik kan ook echt genieten van foto’s en filmpjes maken van de jongens als ze zo lekker bezig zijn en samen met hen lachen.

Daar ter plekke een gezellige ontmoeting met Joyce & Milko en kwam de zon ook nog even door toen we met ons allen op het terras zaten.

 

De jongens hadden natuurlijk trek en ik heb de bbq aangeslingerd. Geen uitgebreide culinaire hoogstandjes, maar makkelijk en smaakvol en heerlijk op tijd in bed een boek gaan luisteren met een glas kruidenthee mee.

Zondag kreeg ik spontaan een uitnodiging om mosselen te komen eten en vuurtje te stoken. Kijk, de mensen om mij heen weten waar ik blij van word. ☺️

 

De ochtenden kon ik fijn yoga doen op het dakterras en zondag ook nog lekker liggen zonnebaden. Ik heb tussendoor ook veel tijd voor mijzelf genomen (zoals geleerd tijdens het revalidatietraject) om mij weer op te laden en/of te ontprikkelen. Mediteren, yoga, schommelen, powernap, boeken luisteren, serie kijken.

 

Heerlijk in balans en zo dankbaar voor alle lieve en gezellige mensen om mij heen. De laatste week van de schoolvakantie alweer verschillende (medische) afspraken staan, maar ook nog samen genieten met Zen. Hoop dat de zon ook nog een beetje haar best blijft doen, dan hebben we daar allemaal plezier van. 💛