Ehm, neeee dit is het toppunt...

Zoals ik onlangs vertelde is het hormoonstaafje Implanon uit mijn arm verwijderd.

De reden hiervoor is dat ik last heb van HMB (hevig menstrueel bloedverlies) en steeds doorbraakbloedingen had. Er was geen dus sprake meer van een vaste cyclus. De gynaecoloog ging er vanuit dat ik geen menstruatie's meer zou krijgen in verband met mijn leeftijd van 52. De meeste vrouwen vloeien niet meer na hun 51e levensjaar.

 

Drie dagen na het verwijderen van het hormoonstaafje was ik weer flink ongesteld met alle ellende erop en eraan. Dat heeft een week geduurd en nu ben ik, 2,5 week later alweer ongesteld geworden.

 

Ik zat op de bank in een lang shirt met mijn zoon een serie te kijken. In die serie werd een meisje voor het eerst ongesteld en reageerde nogal fel (PMS) op haar omgeving. Zoonlief maakte nog het flauwe grapje, misschien moet jij ook wel ongesteld worden... Omdat we die avond een paar keer botsten en ik inderdaad een korter lontje had. 

 

Na de serie sta ik op en het was echt horror. Het bloed liep met stralen langs mijn benen naar beneden toen ik opstond van de bank. Bam! Hup in één keer een complete vloed met een stroom naar het toilet. Arm kind, zal er een trauma aan overhouden. Morgen maar weer de gynaecoloog contacten.