Energetische hoofd- en gezichtsmassage.

In volledige ontspanning weer naar huis…

 

Je wordt ontvangen met een kopje thee. Vervolgens mag je gaan liggen op de verwarmde massagetafel, waar we beginnen met een ontspannende bodyscan om uit de drukte van de dag te stappen. Vervolgens zal ik in alle rust starten met masseren.


Kenmerkend voor de energetische hoofdmassage is dat het een zachte wijze van aanraken is. Zo krijgt het lichaam de tijd om zich te openen en kunnen ook diepere lagen in de massage worden gevoeld. Je hoofd, gezicht, nek en schouders worden gemasseerd.

 

Bij een energetische massage wordt het lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. De massage richt zich op het losmaken van de blokkades in de spieren en stromingen als de lymfestroom, de bloedsomloop en de ademhaling. Maar ook op de energetische doorstroming in onder andere de meridianen en chakra’s. 

Deze massage is voor iedereen zeer ontspannend, maar kan zeker ook hoofdpijnklachten verzachten.

 

De energetische hoofdmassage is los te boeken voor 30 minuten € 37,00 of in combinatie met het cuppen van je gezicht voor 60 minuten € 77,00.

En volg je het Transformational Body & Mind traject? Dan sluiten we iedere sessie af met 15 minuten van deze super ontspannende hoofdmassage.