Hoofd- en gezichtsmassage

In volledige ontspanning weer naar huis…

 

Je wordt ontvangen met een kopje thee. Vervolgens mag je gaan liggen op de verwarmde massagetafel, waar we beginnen met een ontspannende bodyscan om uit de drukte van de dag te stappen. Vervolgens zal ik in alle rust starten met masseren.


Kenmerkend voor de energetische hoofdmassage is dat het een zachte wijze van aanraken is. Zo krijgt het lichaam de tijd om zich te openen en kunnen ook diepere lagen in de massage worden gevoeld. Je hoofd, gezicht, nek en schouders worden gemasseerd.

 

Hoofd- en gezichtsmassage is een krachtige techniek voor stressverlichting. Deze massage kan helpen om de spanning in de spieren van het gezicht, de hoofdhuid, de nek en de schouders te verminderen. Het stimuleert de bloedcirculatie en lymfestroom en de ademhaling, wat kan leiden tot een verlaging van je stressniveau en een verbetering van de slaap. Bovendien kunnen deze massages een gevoel van welzijn en ontspanning bevorderen, wat bijdraagt aan een algehele afname van stress en hoofdpijnklachten.

 

Deze ontspannende hoofd- en gezichtsmassage is los te boeken of in combinatie met het cuppen van je gezicht of het cuppen van je nek en schouders.

 

En volg je het Transformational Body & Mind traject of het Stress Release traject? Dan sluiten we iedere sessie af met deze heerlijke ontspannende hoofdmassage.

Product Prijs
Hoofd- en gezichtsmassage, 30 minuten € 37,00
Cuppen gezicht met hoofd- en gezichtsmassage, 50 minuten € 65,00
Cuppen nek en schouders met hoofd- en gezichtsmassage, 60 minuten € 69,00
Cuppingbehandeling van 60 minuten gevolgd door hoofd- en gezichtsmassage, 90 minuten € 97,00
Cuppingbehandeling van 90 minuten gevolgd door hoofd- en gezichtsmassage, 120 minuten € 137,00