Cosmetisch cupping

Cupping is een eeuwenoude techniek voor huidverbetering. Bij een cellulite behandeling met cupping wordt het onderhuidse bindweefsel losgemaakt, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

 

Gezicht, hals, decolleté zullen behandeld worden met behulp van zachte cuppingmassage waarbij je huid weer mooi doorbloed wordt, je rimpels verzachten en je huid weer strakker, gladder en stralender wordt. Het stimuleert de uitscheiding van het lymfestelsel waardoor afvalstoffen zich niet meer zo snel ophopen in onze lymfeknopen. Vervolgens sluiten we deze behandeling ontspannen af met een heerlijke hoofd- en gezichtsmassage.

 

Hoofd- en gezichtsmassage is een krachtige techniek voor ontspanning. Deze massage kan helpen om de spanning in de spieren van het gezicht, de hoofdhuid, de nek en de schouders te verminderen. Het maakt je gezicht letterlijk en figuurlijk zachter. Daarnaast stimuleert het de bloedcirculatie, wat kan leiden tot het afvoeren van afvalstoffen, een verlaging van je stressniveau, verbetering van de slaap en vermindering van hoofdpijn.

 

De hoofd-en gezichtsmassage is ook los te boeken zonder cupping.

Hoofd- en gezichtsmassage Tarieven
Losse behandeling van 30 minuten € 37,00
Cupping en massage gezicht, hals & decolleté sessie 50 minuten Tarieven
Losse behandeling € 65,00
Traject 5 sessies € 309,00

Bijna iedere vrouw heeft cellulite in mindere of meerdere mate. Benen en billen kunnen we ‘zomerklaar’ maken met een anti cellulite behandeling.

Cupping is een eeuwenoude techniek voor huidverbetering. Bij een cellulite behandeling met cupping wordt het onderhuidse bindweefsel losgemaakt, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

Met cupping stimuleer je de doorbloeding en activeer je de stofwisseling waardoor je een ontgiftend en reinigend effect hebt op je lichaam. De anti cellulite behandeling geeft de huid een gladder aanzien.

Voor het beste resultaat wordt ook van jou inspanning verwacht op het gebied van voeding en beweging. 

Het beurse gevoel dat je na de behandeling kan ervaren in je benen neemt na twee, drie dagen af en is na iedere behandeling sneller verdwenen. Ook zal het na meerdere behandelingen steeds minder gevoelig zijn.

Bij een traject van vijf sessies ontvang je een handboek met veel informatie en verschillende detoxes.

Benen & billen anti cellulite sessie 60 minuten Tarieven
Losse behandeling €  69,00
Traject 5 sessies incl handboek € 327,00