Cosmetisch cupping

Gezicht, hals, decolleté zullen behandeld worden met behulp van cuppingmassage waarbij je huid weer mooi doorbloed wordt, je rimpels verzachten en je huid weer strakker, gladder en stralender wordt. Het stimuleert de uitscheiding van het lymfestelsel waardoor afvalstoffen zich niet meer zo snel ophopen in onze lymfeknopen. Vervolgens sluiten we deze behandeling ontspannen af met een energetische hoofdmassage.

 

Kenmerkend van energetische massage is dat het een zachte wijze van aanraken is. Zo krijgt het lichaam de tijd om zich te openen en kunnen ook diepere lagen in de massage worden gevoeld. Je hoofd, gezicht, nek en schouders worden gemasseerd.

Bij een energetische massage wordt het lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. De massage richt zich op het losmaken van de blokkades in de spieren en stromingen als de lymfestroom, de bloedsomloop en de ademhaling. Maar ook op de energetische doorstroming in onder andere de meridianen en chakra’s. 

Deze massage is voor iedereen zeer ontspannend, maar kan ook hoofdpijnklachten verminderen.

 

De energetische hoofdmassage is ook los te boeken zonder cupping.

 

 

Energetische hoofdmassage van hoofd, nek en schouders Tarieven
Losse behandeling van 30 minuten € 37,00
Cupping en massage gezicht, hals & decolleté sessie 60 minuten Tarieven
Losse behandeling € 77,00
Traject 3 sessies € 207,00
Traject 5 sessies € 337,00

Bijna iedere vrouw heeft cellulite in mindere of meerdere mate. Benen en billen kunnen we ‘zomerklaar’ maken met een anti cellulite behandeling.

Cupping is een eeuwenoude techniek voor huidverbetering. Bij een cellulite behandeling met cupping wordt het onderhuidse bindweefsel losgemaakt, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

Met cupping stimuleer je de doorbloeding en activeer je de stofwisseling waardoor je een ontgiftend en reinigend effect hebt op je lichaam. De anti cellulite behandeling geeft de huid een gladder aanzien.

Voor het beste resultaat wordt ook van jou inspanning verwacht op het gebied van voeding en beweging.

Benen & billen anti cellulite sessie 60 minuten Tarieven
Losse behandeling €  77,00
Traject 3 sessies € 207,00
Traject 5 sessies € 337,00