Transformational body & mind traject

Het is een vaak eenzame weg als je kampt met chronische (pijn)klachten of als je emotioneel vastloopt. De standaard medische benadering biedt niet altijd de verlichting waarop je hoopt.

De kracht van lichaamsgerichte coaching ligt in het holistische uitgangspunt dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door middel van dit traject, dat aangepast kan worden naar een serie van vijf of acht behandelingen, richten we ons op het resetten van zowel body als mind. Dit biedt een vernieuwende aanpak voor degenen die zich herkennen in de strijd tegen chronische aandoeningen zoals fibromyalgie, TMS, chronische vermoeidheid, chronische spier- en gewrichtsklachten, migraine, overgangsverschijnselen, maar ook psychische uitdagingen zoals burn-out verschijnselen, emotionele blokkades, hooggevoeligheid of diepgewortelde negatieve overtuigingen over zichzelf en trauma.

 

Dit traject is niet slechts een methode; het is een reis naar binnen, waarbij je onder professionele begeleiding de diepere lagen van je ‘zijn’ verkent. Het is een proces waarin je leert om oude wonden te helen, soms zelfs wonden waarvan je je niet eens bewust was, zoals trauma's uit de kindertijd, geboortetrauma's of transgenerationeel trauma. Het is een unieke kans om de cirkel van frustratie en uitzichtloosheid te doorbreken, waarbij de focus ligt op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Door celvernieuwing, het loslaten van emoties en het werken aan je mindset, kun je je lichaam en geest resetten zonder alleen symptomen te bestrijden, maar door de oorzaak aan te pakken.

 

Het is belangrijk om te benadrukken dat dit traject een commitment vereist, niet alleen van mij als begeleider maar ook van jou. Het vereist moed om de diepte in te gaan en het onbekende onder ogen te zien. De winst is het verhogen van je levenskwaliteit, het verminderen of zelfs verdwijnen van chronische pijn en het herontdekken van je innerlijke kracht en vreugde. Als je klaar bent om deze reis te beginnen en je bent op zoek naar een alternatieve route naar heling, dan is dit traject mogelijk de ontbrekende schakel naar een gezonder en gelukkiger leven.

 

We zullen gebruikmaken van lichaamsgerichte coaching, waaronder ademwerk (eventueel in combinatie met innerlijk kind werk), mindfulness, Psoas Release Excercises, stress release, progressieve relaxatie, verschillende manieren van cuppen, energetisch werk, voeding/detox advies.


Elke sessie wordt afgesloten met een korte hoofd- en gezichtsmassage, zodat je volledig ontspannen naar huis gaat.

 

Dit traject is een ‘deep dive’ naar heling waarbij ik je, als ervaringsdeskundige zijnde, graag ondersteun. Door deze behandelingen zijn bij mij PTSS, fibromyalgie/TMS, prikkelbare darmklachten, migraine, concentratiestoornissen en overgangsklachten aanzienlijk verminderd, waardoor ik kon stoppen met het innemen van gemiddeld 12 tot 16 pillen per dag.

 

We zullen samen bespreken wat jij op dat moment nodig hebt, want heling is een individueel proces dat niet van tevoren kan worden bepaald. Daarom is elk traject persoonlijk en op maat gemaakt voor jou. Bij dit traject ontvang je een handboek met uitgebreide informatie.

stress release, ontspanning, hoofdmassage, psoas release, gezichtsmassage, body scan, mindfulness, relaxatie, cupping, ademwerk, transformatie

Per sessie kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt.

5 sessies van 120 minuten incl handboek € 647,00. Het is mogelijk om dit traject in twee termijnen te betalen. 

8 sessies van 120 minuten incl handboek € 997,00. Het is mogelijk om dit traject in twee termijnen te betalen. 

Vergoedingen

Veel werkgevers reserveren een opleidingsbudget per medewerker. Dit budget kun je ook inzetten voor één op één sessies transformational body & mind coaching. Informeer ook bij je werkgever naar eventuele mogelijkheden via bijvoorbeeld een vitaliteitsplan dat je werkgever heeft opgesteld ter preventie van uitval. Voor bedrijven zijn genoemde prijzen excl. 21% BTW.

Het is een bewuste keuze om niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging. Daardoor worden de sessies en behandelingen niet vergoed door je zorgverzekering. Wil je hier meer over weten, vraag het gerust, ik leg je graag uit waarom ik deze keuze maak.

 

Fantastisch als je een afspraak wilt inplannen, en dat je deze ‘deep dive’ en investering in jezelf, met mijn ondersteuning wilt doen. Ben je verhinderd? Dan is het mogelijk om tot 48 uur voorafgaand aan de gemaakte afspraak kosteloos te annuleren. Annuleer je binnen 48 uur, dan wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. Niet of te laat geannuleerde afspraken op dezelfde dag en vergeten afspraken worden volledig aan je doorberekend. 

Bij het eerder beëindigen van een traject op verzoek van de cliënt wordt er geen restitutie gedaan.