Transformational body & mind traject

Dit is een traject van vijf of acht behandelingen waarbij we je body & mind gaan resetten door middel van lichaamsgerichte coaching. Dit traject is zeer geschikt voor jou als je chronische (pijn) klachten hebt zoals bijvoorbeeld fibromyalgie, TMS, chronische vermoeidheid, migraine, overgangsverschijnselen. Maar ook bij burn-out verschijnselen, als je hooggevoelig bent, als je emotioneel vastloopt door bijvoorbeeld overtuigingen die je over jezelf hebt en als je wilt werken aan je persoonlijke groei.

Herken jij de frustratie en misschien zelfs wel uitzichtloosheid na verschillende keren van het kastje naar de muur te zijn gestuurd? Dat je verschillende behandelingen hebt gevolgd en dat je steeds meer medicatie krijgt voorgeschreven die de pijn niet vermindert? 

Als ervaringsdeskundige weet ik inmiddels dat je door naar binnen te keren in de diepere lagen van je ‘zijn’ je ‘oud zeer’ kunt helen. Soms zelfs ‘oud zeer’ dat je je niet kunt herinneren uit je vroege kindertijd, geboortetrauma, transgenerationeel trauma of zelfs uit een vorig leven. 

We gaan gebruik maken van lichaamsgerichte coaching door middel van o.a. ademwerk, cupping, mindfulness, energetisch werk en Psoas Release Exercises (PRE), voedingsadvies.

Door de celvernieuwing in je lichaam, het loslaten van emoties en het werken aan je mindset kun je hiermee je body & mind resetten. We gaan dan niet bezig met symptoombestrijding, maar met het aanpakken van de oorzaak.

Dit traject is een ‘deep dive’ naar heling waarbij ik je, als ervaringsdeskundige zijnde, graag ondersteun. Bij mij zijn door deze behandelingen mijn fibromyalgie/TMS- en prikkelbare darmklachten, migraine, concentratiestoornissen en overgangsklachten enorm afgenomen en heb ik daardoor kunnen stoppen met een flinke dosis medicatie van 12 tot 16 pillen per dag. 

 

We gaan samen in gesprek en kijken wat jij op dat moment nodig hebt. Heling is een proces wat je niet van tevoren kunt bepalen of invullen. Daarom is elk traject persoonlijk en op jou afgestemd. Ieder persoon, iedere ziel en ieder lichaam is anders. Bij dit traject ontvang je een handboek met veel informatie en ruimte voor aantekeningen. 

 

Review

'Ik ben inmiddels zes keer behandeld door Chantal. Zij heeft na een zeer uitvoerig en prettig gesprek een behandelplan voor mij gemaakt. Hieruit werd duidelijk dat langdurige stress de oorzaak was van mijn klachten.

Slechte voeding, flinke emotionele schommelingen en pijnlijke ledematen waren mijn grootste problemen.

Mijn traject bestaat uit een combinatie van cuppen, breathwork, Psoas Release Excercises, mindfulness en voeding en ik moet zeggen dat het absoluut helpt. Het gaat stap voor stap beter met mij en ik kan zaken makkelijker en beter loslaten. Mijn lichamelijke klachten zijn sterk afgenomen en ik ben er achter gekomen dat ook wat je eet, heel veel invloed heeft.

Ik ben erg blij met haar behandelingen en haar aanpak.

Dankjewel Chantal!!"

Tijdens dit traject wordt gebruikt gemaakt van verschillende manieren van cuppen, ademwerk, Psoas Release Excercises, progressieve relaxatie, energetisch werk, mindfulness, voeding/detox advies.

Per sessie kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt.

5 sessies van 120 minuten incl handboek € 647,00. Het is mogelijk om dit traject in twee termijnen te betalen. 

8 sessies van 120 minuten incl handboek € 997,00. Het is mogelijk om dit traject in twee termijnen te betalen. 

 

Vergoedingen

Veel werkgevers reserveren een opleidingsbudget per medewerker. Dit budget kun je ook inzetten voor één op één sessies transformational body & mind coaching. Informeer ook bij je werkgever naar eventuele mogelijkheden via bijvoorbeeld een vitaliteitsplan dat je werkgever heeft opgesteld ter preventie van uitval.

Het is een bewuste keuze om niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging. Daardoor worden de sessies en behandelingen niet vergoed door je zorgverzekering. Wil je hier meer over weten, vraag het gerust, ik leg je graag uit waarom ik deze keuze maak.

 

Fantastisch als je een afspraak wilt inplannen, en dat je deze ‘deep dive’ en investering in jezelf, met mijn ondersteuning wilt doen. Ben je verhinderd? Dan is het mogelijk om tot 48 uur voorafgaand aan de gemaakte afspraak kosteloos te annuleren. Annuleer je binnen 48 uur, dan wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. Niet of te laat geannuleerde afspraken en vergeten afspraken worden volledig aan je doorberekend. 

Bij het eerder beëindigen van een traject op verzoek van de cliënt wordt er geen restitutie gedaan.