Cupping Massage

Heb je het druk of voel je stress, zitten je nek en schouders vast, heb je regelmatig hoofdpijn of migraine?

Dan kan een schouder- en rugmassage d.m.v. bewegend te cuppen veel verlichting geven. 

 

Een cupping massage is een bindweefselmassage, waarbij tevens de dieper gelegen huidlagen worden bereikt. Het geeft ontspanning en brengt het lichaam weer in balans. Regelmatig cuppen zorgt voor een soepel en gezond bindweefsel. Het zorgt ervoor dat spierknoopjes en verklevingen oplossen en het activeert de bloedsomloop. 

 

Tijdens de behandeling kunnen er lokaal rode plekken ontstaan, dit is gebruikelijk en deze plekken verdwijnen binnen enkele dagen. Ook kan soms een behandeling wat pijnlijk aanvoelen doordat het weefsel strak staat en gespannen is. Kies je voor een traject omdat je een langdurige oplossing wilt, dan zal dit per behandeling sterk afnemen. Wees gerust, ik cup altijd met zachte hand en volg het lichaam. 

 

Review

'Chantal heeft mij twee keer gecupt, mijn rug, armen en benen en dat deed ze op een hele fijne, zachte en vooral deskundige manier. Ook fijn dat ze eerst begint met een body check om je tot rust te laten komen. Na een eerdere ervaring met cupping, waar ik erg ontevreden over was, heeft zij mij weer het vertrouwen gegeven dat het ook op een fijne manier kan, zonder pijn en blauwe plekken. Ze heeft hele warme sensitieve handen en voelt precies aan waar ze moet zijn en gaat nooit over je grens! ❤️'

 

Cupping Massage, sessie 60 minuten Tarieven
Losse behandeling €  77,00
Traject 3 sessies € 207,00
Traject 5 sessies € 337,00