Blogging on sunshine

Gepubliceerd op 5 maart 2022 om 12:32

Ohhh worden jullie ook zo blij van die zon? En als je uit de wind zit is het al zo lekker!

 

Afgelopen woensdag had ik een massage met cupping behandeling en donderdag psychosomatische fysiotherapie. Beiden waren vrij intens en er kwam heel wat los uit dat vaste lichaam (en hoofd) van mij met als gevolg dat ik donderdag en vrijdag flinke hoofdpijn en migraine kreeg. Jammer met dat mooie weer, maar de verplichte rust om weer te herstellen heeft mij goed gedaan. 

 

Ondanks dat ik er vannacht vier keer uit ben geweest en nog een wat zwaar hoofd heb, zit ik boordevol inspiratie. En hoe fijn is het om dat uit te werken op het dakterras in de zon met een inspirerende playlist aan, een lekkere latte en een glas water erbij. 

 

Straks is de zon hier weg op het dakterras en ik zou willen dat ik met de zon mee kon draaien. Na de lunch gaat de hardtop weer van de auto af en kan het dakje weer open. Voor mij nog steeds zo'n beetje het mooiste moment van het jaar zodra de zon weer schijnt. Het geeft een gevoel van vrijheid en dat is tegenwoordig heel wat waard. Nu maar hopen dat mijn oude bakkie maandag weer goedgekeurd wordt. 

 

Gisteravond was mijn blog Balanzeren een jaar live en vandaag is het alweer een jaar geleden dat ik in de Telegraaf stond met een interview over HMB (hevig menstrueel bloedverlies). 

Hier kun je het terugkijken.

 

En wat is er veel gebeurd in dat jaar tijd! Dat mag wel een beetje gevierd worden. Vanavond even samen proosten met een lekker glaasje wijn.