Wauw, wat een prachtige resultaten

Gepubliceerd op 19 april 2024 om 13:24

Wauw, deze week heb ik met vier personen het Transformational Body & Mind traject afgesloten. Ik ben stuk voor stuk trots op ze dat ze deze deep dive zijn aangegaan en met de stappen die ze hebben gezet. Er mocht zoveel toegelaten, losgelaten en geaccepteerd worden.

 

Tijdens dit traject maak ik gebruik van diverse behandelvormen en per sessie kijken we samen wat jij op dat moment nodig hebt. Zo waren er dus ook vier compleet verschillende afsluitende sessies.

 

Bij de eerste van deze week hebben we de bodyscan en vervolgens een visualisatie gedaan die ging over loslaten en groei. Daarna mocht er spanning uit het lichaam losgelaten worden door middel van de psoas release oefening en hebben we ook nog een korte staande release oefening gedaan.

I.v.m. een wat pijnlijke nek is deze nog even gecupt zodat het daar weer lekker kan stromen en hebben we afgesloten met de hoofd- en gezichtsmassage.

 

Bij de tweede van deze week hebben we na de bodyscan een mooie en intense verbonden ademwerk sessie gedaan waarbij ze onder mijn begeleiding haar innerlijk kind ontmoette. Na de integratie in de foetushouding hebben we de integratie voortgezet tijdens de ontspannende hoofd- en gezichtsmassage waardoor ze volledig ontspannen naar huis ging.

 

Bij de derde sessie zijn we na de bodyscan met zachte aanrakingen en energetisch werk, gestart met de psoas release oefening. Zo mooi om te zien als mensen in een traject het soms de eerste keer nog lastig vinden om los te laten, maar hoe verder je bent in het traject hoe makkelijker het gaat. Daarna heb ik haar benen gecupt i.v.m. wat pijnklachten aan haar knie en enkel. Die de volgende ochtend al verbeterd waren. En ook deze dame is heerlijk ontspannen naar huis gegaan na de afsluitende hoofd- en gezichtsmassage.

 

En bij de laatste afsluit sessie van deze week zijn we gestart met de bodyscan met zachte aanrakingen en energetisch werk waarop haar lichaam al direct reageerde. We hebben hierbij ook de ademhaling ingezet en haar lichaam begon al snel te releasen. Ze mocht een (her)geboorte meemaken en heel veel loslaten. Tijdens de integratie in de foetushouding ga ik altijd nog verder met energetisch werk. En ook deze sessie mocht verder integreren tijdens de afsluitende hoofd- en gezichtsmassage zodat ze ontspannen de deur uit ging.

 

Tijdens de sessies neem ik uitgebreid de tijd voor je en beginnen en eindigen we met een kopje thee of glas water. Toevallig waren het deze week vier dames die het traject hebben afgesloten, maar het traject wordt ook door heren gevolgd. 

 

Doordat er deze week vier Transformational Body & Mind trajecten zijn afgesloten, is er weer ruimte voor nieuwe trajecten. Wil jij heerlijk relaxed de zomer in?