Rust in je hoofd

Gepubliceerd op 19 maart 2024 om 19:42

Wat mochten wij gisteravond genieten van een super relaxed avondje theater.
De lezing ‘Rust in je hoofd’ van Michael Pilarczyk is mij op het lijf geschreven.
Alhoewel, ik moest nog wel even mijn hoogtevrees overwinnen op het tweede balkon. Maar inderdaad, ook dat zit in je hoofd en maak je groter (of in dit geval hoger) dan het is.

 

Tijdens mijn burn-out in 2018 heb ik een stapel boeken van hem aangeschaft en later mocht ik proefpersoon zijn voor de pilotversie van de Meditation moments app. Zo ben ik regelmatig door Michael in slaap gevallen. En dat is in dit geval een compliment.

 

Inmiddels ben ik zelf volledig omgeschoold en sta ik over twee weken alweer een jaar ingeschreven bij de KVK met mijn praktijk en mag ik anderen ondersteunen bij het meer creëren van rust in zowel hoofd als lijf.

Wil jij ook meer ont-spanning ervaren? Boek dan de Stress Release behandeling of het Stress Release traject. Je bent van harte welkom!