Practice what you preach

Gepubliceerd op 14 juni 2023 om 22:29

Na inspanning volgt ontspanning.

De laatste maanden waren erg druk met het openen van de praktijk en alles wat daarbij kwam kijken. De site ombouwen en de grafische uitingen ontwerpen, open huis, verdere opleidingen volgen waarvoor ik de laatste drie weekenden veel weg was etc.


Dusss, ‘Practice what you preach’ als mindfulnesstrainer zijnde…

Om weer even fijn samen tot rust te komen en qualitytime samen te hebben hadden we afgelopen weekend een heerlijk lang weekend vrij gepland. En eerlijk, ik heb even toegegeven aan mijn vermoeidheid. Die kwam er vorige week donderdag wel uit na de fijne behandeling met kruidenstempel massage en acupunctuur door mijn lieve collega @  en ik heb mij er heerlijk aan over gegeven.

Ik was te moe om allerlei spullen te pakken en ergens naar toe te gaan en we hebben ons heerlijk drie dagen vermaakt in ons eigen mooie Zwolle.

 

Liggen aan het water met lekkere hapjes, boekje lezen, mediteren, slapen, en vervolgens op het dakterras kijken naar de zonsondergang, naar de markt en een koud biertje op het terras, bbq aan, zondagse brunch met mijn twee favo mannen, bootje varen en terrasje met lieve vrienden, weer bbq aan…

 

Van iedere minuut volop genoten en ik ben maandag weer opgeladen aan de nieuwe week gestart.

Inspanning, ontspanning, leven in het nu, genieten van alle mooie kleine en grote dingen om mij heen… 🥰