Op een roze wolk nagenieten...

Gepubliceerd op 22 mei 2023 om 12:12

Wauw, wauw, wauw…

Ik zit deze ochtend nog even op een roze wolk na te genieten in het zonnetje van afgelopen weekend. 

 

Zaterdag de eerste opleidingsdag van de Yin Yang Breath Facilitator Ⓡ. De basis heb ik al mogen doen tijdens de opleiding voor Cupping Coach Ⓡ. Omdat voor mijzelf de adem zo enorm helend is geweest, nog steeds is en altijd zal blijven, wil ik mij er nog veel verder in verdiepen. Niet alleen voor mijzelf, maar zeker ook voor mijn cliënten. 

Het was een pittige dag waarbij je ook zelf in proces gaat. En ja, ook al zegt het ‘ego’ dat je ergens niet naartoe wilt, het lichaam leidt je wel… En dat is juist zo mooi. Alles loslaten en laten zijn wat er zich aandient op dat moment. Ook al kan het pittig zijn, het is een fantastische tool voor heling. Dank jullie wel en ook alle andere deelnemers. Fijn om dit samen met jullie te mogen doen.

 

En dan de zonnige zondag er achteraan met de Cacao Facilitator Training. Hier leerden we meer over het faciliteren van ceremonies en plantmedicijnen. De tweede helft van de middag mochten we het zelf ondervinden. Wat een mooie ‘reis’ mocht ik maken op de cacao met een microdosering van truffel. Deze ‘reis’ was een prachtige zachte aanvulling op de breathwork sessie van de dag ervoor. Dank jullie wel Anneke, Silvie en alle andere prachtige vrouwen die aanwezig waren. 

 

 

Voor vertrek trok ik nog deze mooie kaart ‘De boodschapper' die voor mij op dit moment wel heel kloppend voelt. 

 

Vanochtend even wat regeldingetjes en de was gedaan en verder tijd voor mijzelf ingepland om nog even te landen en het e.e.a. de komende tijd rustig te kunnen laten integreren. Vanmiddag op stap met Samira naar de kringloop om onze eigen ceremonieruimte gezelliger te maken. Binnenkort meer informatie daarover. 

 

Geniet van de zon vandaag lieve mensen.

 

Cacao Ceremonie, Cacao facilitator, plantmedicijn
Cacao Ceremonie Zwolle, Cacao Facilitator, Plantmedicijn