Wish me luck

Gepubliceerd op 10 februari 2020 om 08:20

Vandaag heb ik de screening bij het CIR voor een revalidatietraject in verband met chronische pijnbehandeling.
Ik zie tegen deze dag en het traject op, maar wil het zoooo graag.

 

Na overleg tussen de reumatoloog en de huisarts kwam dit traject naar voren. Ik had er nog nooit eerder van gehoord en ben mij erin gaan verdiepen. Na de uitleg op de site van het CIR, de gelezen ervaringen van anderen en ook de positieve input van mijn fysiotherapeut was ik over stag. 

Je wordt beoordeeld door een fysiotherapeut, psycholoog en revalidatiearts. Ook tijdens het traject werk je met twee fysiotherapeuten, twee psychologen een revalidatiearts en een trajectleider. Je gaat dan aan de slag met body & mind tegelijkertijd om te kijken wat je nog wel kunt met chronische pijn. En daar geloof ik in. 

Wish me luck!