Yes, I’m in!

Gepubliceerd op 21 februari 2020 om 16:42

Achter de wolken schijnt de zon... 


Deze foto maakte ik vorige week tijdens een wandeling in de pauze van mijn screening bij het revalidatiecentrum.

Na de screening mag er ca 50% door voor de behandeling i.v.m. chronische pijn.

 

Ik ben zo enorm dankbaar dat ik het traject in mag gaan. Ik kijk er naar uit en zie er tegelijkertijd ook tegenop.
Het gaat een pittige periode worden. De eerste twee weken werk je in een groepje met nog vier andere personen en daarna één op één met je eigen therapeuten en af en toe sport je nog gezamenlijk met de mensen uit je groep van de eerste twee weken. Je werkt met twee fysiotherapeuten, twee psychologen, een revalidatiearts en een trajectleider. Je hebt dus een mooi team om je heen om je body & mind weer in balans te krijgen.


Vanaf maandag ben ik de komende drie maanden helemaal volgeboekt. Zooo spannend!