De helende adem…

Gepubliceerd op 30 juni 2023 om 14:29

Deze week een aantal prachtige ademwerk sessies mogen geven in de praktijk. En wat is de adem toch een geweldige tool om opgeslagen emoties weer de ruimte te geven. Waar komen bepaalde overtuigingen over jezelf vandaan? Waar komt die pijn vandaan? Wat mag je loslaten om lichter verder te kunnen gaan?

 

Het geeft zoveel inzichten, laat je doorvoelen en is zo’n krachtige aanpakker van heling bij de oorzaak in plaats van symptoombestrijding.

 

Deze week twee verbonden ademsessies en een hart coherentie ademsessie onder begeleiding van een geleide meditatie mogen geven.

 

En wat ben ik trots op deze cliënten die staan voor hun persoonlijke groei. Één mooie vrouw had deze week de ademsessie bij het afsluiten van haar traject. Wat ik zelf erg mooi vond was dat ze het traject ook gestart was met een mooie verbonden ademwerk sessie, tussendoor cupping heeft gedaan waarbij haar lichaam ook nog het e.e.a. aangaf dat daar precies bij aansloot en dat de afsluitende ademwerk sessie nog krachtiger was waarbij ze meer op haar eigen plek mocht staan.

 

Daarnaast een man die in zijn traject het breathwork en cupping afwisselt. Elke sessie heeft zijn eigen intentie en daar stemmen we op af. Deze week was dat vertrouwen. Mooi om te horen hoe dat de laatste twee dagen door geïntegreerd is waardoor het e.e.a. al anders gingen stromen/verlopen.

 

En een hele lieve dame bij wie het Transformational Body & Mind traject gisteren is gestart. We hebben gebruik gemaakt van de hart coherentie ademhaling onder begeleiding van een door mij gegeven meditatie en een deel van haar lichaam met zachte hand een cuppingmassage gegeven. En wat kwamen er al veel oude opgeslagen emoties naar boven tijdens deze eerste sessie. Wat ben ik dankbaar dat ik deze harde werkers met liefde mag ondersteunen.

 

Als YinYang Breath Facilitator ondersteun ik je graag op zachte, veilige en intuïtieve wijze. Er zijn mogelijkheden voor een losse sessie of een diepgaand traject eventueel in combinatie met cupping. Kijk op de site voor meer informatie.