Eendaagse retreat met magische truffel reis

Er zijn nog geen nieuwe data bekend. Binnenkort meer!

 

Ga je met ons mee op een innerlijke reis van cacao, ademwerk en magische truffels?

In een besloten en veilige setting word je liefdevol begeleid door Jasper en Chantal. 

Als je je ervoor openstelt, kunnen plantmedicijnen je helpen om weer in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Dit kan mooie inzichten geven op oude en vastzittende patronen, overtuigingen, angsten en kleine of grote trauma’s. 

 

Je wordt ontvangen met een beker warme rauwe cacao. De cacao opent je hart, stimuleert zelfliefde, vergroot je bewustzijn en ondersteunt je in je persoonlijke ontwikkeling.

 

Door lichamelijk werk bereiden we je lichaam voor op je reis. We ontspannen door beweging en gaan een verbonden ademhaling in. Het doel van de verbonden ademhaling is om spanning en blokkades los te laten en je energie te voelen stromen. Voel de levenskracht in je lijf. Door je adem te ervaren voel je dat je alle ruimte mag innemen die je nodig hebt en je eigen schoonheid mag omarmen. 

 

De werkzame stof in de truffels is psilocybine en is een hallucinogeen. Wat zorgt voor een geestverruimend effect. De verschillende soorten truffels hebben een verschillende sterkte. N.a.v. het intakegesprek bekijken wij welke we bij jou gaan inzetten. Via een geleide meditatie glij je daarna langzaam in je reis. Na dertig minuten zul je waarschijnlijk al iets merken. Je stapt in je persoonlijke proces waarvan de transformerende effecten nog lang integreren. Je totale reis duurt zo’n vier tot zes uur.

 

Na afloop van je innerlijke reis staan er wat snacks klaar. Neem eventueel een schrift of notitieboek en pen mee voor het geval je na je reis het e.e.a. wilt opschrijven. Als iedereen is bijgekomen van de reis zullen we onze verhalen met elkaar delen en staat er na afloop een lichte vegan maaltijd klaar die Jasper met veel liefde heeft bereid. 

 

Trek comfortabele en loszittende kleding aan. Wij adviseren je om laagjes aan te trekken en een extra trui of vest en dikke sokken mee te nemen. 

 

Tenminste drie dagen, maar nog liever een week van tevoren, geen alcohol en/of drugs gebruiken. Eet de dagen voorafgaand gezonde en lichte maaltijden. Veel groenten, fruit en noten, geen geraffineerde suikers en zo min mogelijk toevoegingen. Drink water en (kruiden)thee, vermijd koolzuurhoudende en suikerhoudende sappen en frisdranken en drink liever geen drank met cafeïne, in ieder geval niet op de dag van de ceremonie. Uiterlijk drie uur voor aankomst eet je een laatste lichte maaltijd.

 

De magische truffelreis kan intens ervaren worden en na afloop kunnen bijvoorbeeld kleuren, geluiden etc. nog overweldigend overkomen. Ondanks dat we deze dag ruim de tijd nemen is niet te voorspellen hoe lang je reis zal doorwerken. Jouw veiligheid, en die van je omstanders, is belangrijk voor ons. Wij adviseren je om je te laten brengen en halen of om met het openbaar vervoer te reizen. Of te overnachten in een hotel (Hotel Lumen) of B&B die op loopafstand is. Zelf auto rijden wordt afgeraden.

 

Je kunt eventueel gebruik maken van onze haal- en brengservice in Zwolle voor € 20,00 p.p.

Deelname aan de gehele dag is € 197,00 p.p.

 

Voor je kunt deelnemen aan de ceremonie is het van belang om onderstaande goed door te lezen. Na aanmelding zullen we nog op afspraak een telefonisch intakegesprek houden.

Na afloop zullen we ook contact met je opnemen om te kijken hoe het met je gaat en hoe het e.e.a. bij je integreert.

 

Deelname is vanaf 18 jaar en ouder. 

 

Je kunt niet deelnemen bij gebruik van de volgende medicatie:

Antibiotica, antidepressiva, medicatie tegen ADHD/ADD, maagklachten, hartproblemen of hoge bloeddruk.

 

Je kunt niet deelnemen bij de volgende contra indicaties:

Ernstige hoge bloeddruk/hartklachten, hersenbloedingen, epilepsie, zwangerschap en/of borstvoeding, schizofrenie, bipolaire stoornis, borderline, psychosegevoeligheid of vermoeden hiervan, glaucoom of een los netvlies, allergie voor schimmels.

 

Meld je hier aan.

Jarenlang was ik bang nooit meer aan het werk te kunnen door mijn chronische pijn en bijbehorende vermoeidheid. Maar op een gegeven moment was ik het zo enorm zat en kon ik er niet meer omheen. Ik wist dat ik de diepte in moest. 

Als ervaringsdeskundige weet ik inmiddels dat je door naar binnen te keren in de diepere lagen van je ‘zijn’, je ‘oud zeer’ kunt helen. Aan het werk gaan met de oorzaak van je klachten in plaats van met symptoombestrijding. Het werken met de adem, meditatie, plantmedicijnen, energie en cupping heeft mij zo enorm veel heling gebracht. 

Na diverse opleidingen gevolgd te hebben ondersteun ik inmiddels anderen op holistische en zachte wijze d.m.v. lichaamsgerichte coaching naar een letterlijk en figuurlijk ‘beter in je vel zitten’.

 

Je bent van harte welkom!