vrouwencirkel

volle maan & Nieuwe maan

Vrouwencirkels bestaan al duizenden jaren. Vrouwen kwamen samen tijdens de menstruatie en/of Volle of Nieuwe Maan. Vaak loopt bij vrouwen de menstruatiecyclus samen met de maan als je geen hormonen gebruikt. Ze kwamen samen om te delen, helen en te verbinden. 

 

Maak je even los van je dagelijkse beslommeringen en de drukte rondom de feestadagen. Samen met je sisters zorgen voor jouw fysieke en emotionele welzijn. Reflecteren en leren van elkaar in een besloten en veilige setting. Uit je hoofd en in je lichaam zakken. Het is tijd voor jou!

 

Tijdens deze sessie putten we inspiratie uit de energetische invloed van de maan. De volle maan symboliseert kracht en het loslaten van datgene wat ons niet meer dient. Het is een tijd voor reflectie en het zetten van intenties voor verandering. Aan de andere kant vertegenwoordigt de nieuwe maan een nieuw begin en de groei van onze dromen en doelen. Beide maanfasen hebben een diepgaande invloed op onze energie en ondersteunen persoonlijke transformatie. 

 

19.00 uur ontvangst met energetische reiniging, thee en opschrijven wat je los wilt laten bij volle maan of wat je intenties zijn bij nieuwe maan.

19.30 uur Yin Yoga vanuit je vrouwelijke kracht centrum.

20.00 uur rauwe cacao met optioneel een microdosering truffel.

20.15 uur ademwerk sessie gericht op loslaten optioneel met een microdosering truffel.

21.30 uur thee met seizoensfruit en noten en ervaringen delen / opschrijven.

22.00 uur einde.

 

Je wordt zacht en liefdevol begeleid door Jessy en Chantal.

 

Trek fjine comfortabele en loszittende kleding aan. Wij adviseren je om laagjes aan te trekken en een extra trui of vest en dikke sokken mee te nemen. 

 

Deelname aan deze twee avonden is € 97,00 p.p.

Wil je liever naar één van de twee avonden dan zijn de kosten € 59,00 p.p.

 

Meld je hier aan.

Contra Indicaties

Helaas is ademwerk niets voor jou bij de volgende contra indicaties:

 • Ernstige psychische of psychiatrische klachten: psychotisch, borderline, schizofrenie etc.
 • Epilepsie of andere neurologische aandoeningen.
 • Hoge bloeddruk.
 • Glaucome, loslatend netvlies.
 • Hart- en vaatziekten, aneurysma.
 • Recente hersenbloedingen, operaties of botbreuken.
 • Bij alcohol- of drugsgebruik voor de behandeling of verslaving.

Bij de volgende indicaties kan er eventueel met overleg een ademwerksessie uitgevoerd worden.

 • Zwangerschap.
 • COPD.
 • Acute of chronische bronchitis.
 • Longemfyseem of emfyseem.
 • Astma.
 • Hyperventilatie of paniekaanvallen.

 

Cacao heeft geen hallucinerend effect. Als je zwanger bent, intensief borstvoeding geeft, hartklachten of problemen met je bloeddruk hebt of antidepressiva gebruikt, dan is het verstandig om niet de volledige drank te drinken. Dosering is hierbij belangrijk. Ook als je allergisch bent voor chocolade/cacao is het goed om dat vooraf te melden.

Cacao is een vaatverwijder en pompt meer bloed door het hart. Houd daarom rekening met het gebruik van cacao bij een hartaandoening en meld dit vooraf aan mij.

Antidepressiva met MAO-remmers vormen een contra-indicatie voor cacao.

Gebruik 24 uur van tevoren geen cafeïne, drugs of alcohol voordat je meedoet aan de ceremonie en ik adviseer je om licht te eten. Beperk hierbij suikers. Drink voldoende water / kruidenthee, vooral aan het einde van de ceremonie om hoofdpijn door uitdroging te voorkomen. Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Cacao is een zacht en veilig product, maar zelfzorg blijft belangrijk.

Disclaimer

Balanzeren kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gelijk welke schade je jezelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze website. Sommige ongemakken zijn niet of minder geschikt voor zelfheling, raadpleeg hiervoor tijdig je huisarts of specialist. Als u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook tijdens de zwangerschap, borstvoeding of bij jonge kinderen is het verstandig je eerst goed te laten informeren.

 

Wanneer je een behandeling overeenkomt met Balanzeren verklaar je hierbij voorts, dat je hebt ingestemd met de doelstelling van de behandeling, waarbij jij je ervan bewust bent dat het resultaat van de behandeling onder meer afhankelijk is van jouw eigen inspanning.

Er kan geen sprake zijn van een resultaatsverplichting, maar een inspanningsverplichting aan de zijde van Balanzeren.

 

Na het lezen van het bovenstaande en op basis van alle ontvangen informatie, verklaart de cliënt hiermee tot een weloverwogen besluit te zijn gekomen om een behandeling te willen ondergaan.

Jessy

Lieve jij,
Voel je welkom bij mijn Yin Yoga les, waar we de kracht van de maancyclus omarmen!
Yin Yoga is een diepgaande yoga vorm die lichaam en geest versterkt en ontspant. Tijdens mijn les nodig ik je uit om jezelf onder te dompelen in een serene sfeer, waarbij we ons concentreren op het rekken van dieperliggende spieren en het loslaten van spanning in het bindweefsel. Of je nu een beginnende yogi bent of meer ervaren, Yin Yoga zal je helpen om balans en harmonie in je leven te vinden. Maar dat is niet alles!
Tijdens deze sessie putten we inspiratie uit de energetische invloed van de maan. Ik nodig je graag uit om deel te nemen aan mijn Yin Yoga les en samen met de maan aan je innerlijke balans en welzijn te werken. Laten we samen de kracht van de maan en de rust van Yin Yoga omarmen.
Namasté! 

CHantal

Jarenlang was ik bang nooit meer aan het werk te kunnen door mijn chronische pijn en bijbehorende vermoeidheid. Maar op een gegeven moment was ik het zo enorm zat en kon ik er niet meer omheen. Ik wist dat ik de diepte in moest. 

Als ervaringsdeskundige weet ik inmiddels dat je door naar binnen te keren in de diepere lagen van je ‘zijn’, je ‘oud zeer’ kunt helen. Aan het werk gaan met de oorzaak van je klachten in plaats van met symptoombestrijding. Het werken met de adem, meditatie, plantmedicijnen, energie en cupping heeft mij zo enorm veel heling gebracht.

 

Na diverse opleidingen gevolgd te hebben ondersteun ik inmiddels anderen op holistische en zachte wijze d.m.v. lichaamsgerichte coaching naar een letterlijk en figuurlijk ‘beter in je vel zitten’.

Ook bij deze vrouwencirkels begeleid ik je graag met het loslaten en het werken naar jouw doelen.