UIt je comfortzone en gaan...

Gepubliceerd op 29 juni 2022 om 18:05

Onlangs deed ik mee aan de 11 daagse manifestatie challenge van Dzanella. Erg leuk om te doen en er zat een hoofdstuk bij dat ging over 'Uit je comfortzone gaan'. Sindsdien doe ik dat ook bijna dagelijks heel bewust, maar a.s. zaterdag ga ik het nog een beetje meer doen. Uit je comfortzone stappen is namelijk maar heel eventjes lastig. Over het algemeen vooral in je eigen hoofd, voordat je ermee bezig gaat. Zodra je het uitvoert voelt het meestal goed tot zeer goed en brengt het je groei. Stilstaan is wat mij betreft dan ook nooit een optie, hooguit verstillen om te voelen en te leren. 

 

Helaas heb ik dat de laatste jaren zelf mogen ondervinden door chronische aandoeningen, maar ook daarbij blijf ik zo positief mogelijk en blijf ik zoeken naar manieren om vooruit te gaan. En dan niet meer zo keihard als ik dat gewend ben met mijn gedrevenheid, maar met wat meer beleid en vooral rekening houdende met mijzelf. Kijken naar wat ik nog wel kan, waar ik goed in ben en waar ik er daardoor ook heel veel plezier uithaal. En plezier is positieve energie en dan zitten we in de opwaartse cirkel. 

 

Maar goed, a.s. zaterdag 2 juli dus... Die dag is er in een Zwolle een hele toffe Gezondheidsmarkt van 11.00 - 17.00 uur in het Openluchtbad. Pablo Ophoff had in mijn socials gezien dat ik ben geslaagd voor de opleiding 'Voedingsdeskundige' en heeft mij benaderd of iets zou willen doen daar. Hij heeft mij in contact gebracht met John van Dijk van Fitness Event Zwolle die de organisatie op zich heeft genomen. Samen hebben we bekeken wat mijn bijdrage zou kunnen zijn. En daar is uitgekomen dat ik twee lezingen ga geven over wat gezonde voeding kan doen voor de vitaliteit van je lichaam en je brein.

 

Om 12.15 en 14.00 uur kunnen jullie mij allemaal live, met veel plezier, uit mijn comfortzone zien gaan! 

En dat is nog gratis ook! Tot dan bij Openluchtbad Zwolle, Ceintuurbaan 1, 8023 XK  Zwolle.

 

Oja, één van mijn manifestaties tijdens de manifestatie challenge was lezingen geven...