Lekker uit je comfortzone…

Gepubliceerd op 17 november 2021 om 20:34

Ik voel mij enorm vereerd dat ik een gastblog mocht schrijven voor Reducept voor de 30 dagen challenge ‘Bevrijd van pijn’. Daarbij vroegen ze ook of ik een introductie filmpje wilde maken. Ja, tuurlijk!

 

Heul lang geleden, in mijn jeugd, modellenwerk gedaan. En nog steeds niet bang voor de camera. Maar dit vond ik toch wel ff lastig.

 

Statief op de eettafel en gewoon vertellen. Ik kan dat het beste uit mijn hoofd, alsof ik tegen iemand sta te praten. Omdat ik wilde zien of ik wel juist in beeld stond (niet teveel tafel of plafond), stond de camera op standje ‘selfie’. Super handig, alleen sta je dan tegen jezelf te praten en vallen al je bewegingen op, zit je haar niet zoals je wilt en ben je daardoor afgeleid of simpel jezelf staan uitlachen etcetera.

 

Dus na heeel veel filmpjes uiteindelijk de eerste en laatste verzonden ter goedkeuring. Gelukkig zijn ze goedgekeurd. Gisteravond bedacht ik mij dat het voor een eventuele volgende keer veel handiger is om de camera en mijzelf op de juiste plek te laten staan en dan de camera van standje ‘selfie’ te halen. Gaat vast een stuk sneller.

 

Dus eigenlijk met heel veel lol uit mijn comfortzone gegaan.
#vaakbenjetebange