Bbq-time!

Gepubliceerd op 1 april 2021 om 17:54

Gistermiddag en -avond heerlijk in de relaxstand en genoten van het zonnige warme weer. Een gin-tonic in de zon en de bbq weer fijn aangeslingerd. Lekker en gezond stukje stukje zalm op de huid en spiezen met kipdijfilet en roergebakken groenten erop.

 

De marinade voor de zalm: wokolie, geraspte gember, knoflook, rasp en sap van een halve citroen, Euroma lemon pepper van Jonnie Boer.

 

De marinade voor de kipdijfilet: wokolie, geraspte gember, knoflook, sjalotje, rasp en sap van een halve citroen, en ook van Euroma uit de lijn van Jonnie Boer de Thai green curry en de curry madras en een lepeltje sambal manis.

 

Onder de kipdijfilet roergebakken paksoi, gele wortel, witte kool en sojaboon met Thaise groene curry pasta en een scheutje oestersaus.

 

Het voelde een beetje als een vakantiedagje. Ik hoop dat er snel vele mogen volgen... 💛


«