Transformational body & mind traject

Dit is een traject van 12 behandelingen waarbij we je body & mind gaan resetten. Dit traject is zeer geschikt voor jou als je chronische (pijn) klachten hebt zoals bijvoorbeeld fibromyalgie, TMS, chronische vermoeidheid, migraine, overgangsverschijnselen en burn-out verschijnselen.

Herken jij de frustratie en misschien zelfs wel uitzichtloosheid na verschillende keren van het kastje naar de muur te zijn gestuurd? Dat je verschillende behandelingen hebt gevolgd en dat je steeds meer medicatie krijgt voorgeschreven die de pijn niet vermindert? 

Als ervaringsdeskundige weet ik inmiddels dat je door naar binnen te keren in de diepere lagen van je ‘zijn’ je ‘oud zeer’ kunt helen. Soms zelfs ‘oud zeer’ dat je je niet kunt herinneren uit je vroege kindertijd, geboortetrauma, transgenerationeel trauma of zelfs uit een vorig leven. Met het aanpassen van je leefstijl, cupping, breathwork en PRE is het echt mogelijk je klachten te verminderen.

We gaan gebruik maken van lichaamsgerichte coaching door middel van o.a. cupping, breathwork, energetisch werk en PRE (Psoas Release Exercises), mindfulness, voeding en detox. 

Door de celvernieuwing in je lichaam, het loslaten van emoties en het werken aan je mindset kun je hiermee je body & mind resetten. We gaan dan niet bezig met symptoombestrijding, maar met het aanpakken van de oorzaak.

Dit traject is een ‘deep dive’ naar heling waarbij ik je, als ervaringsdeskundige zijnde, graag ondersteun. 

 

We gaan samen in gesprek en kijken wat jij op dat moment nodig hebt. Heling is een proces wat je niet van tevoren kunt bepalen of invullen. Daarom is elk traject persoonlijk en op jou afgestemd. Ieder persoon, iedere ziel en ieder lichaam is anders. Bij dit traject ontvang je een handboek met veel informatie en ruimte voor aantekeningen. 

 

Review

'Ik ben inmiddels zes keer behandeld door Chantal. Zij heeft na een zeer uitvoerig en prettig gesprek een behandelplan voor mij gemaakt. Hieruit werd duidelijk dat langdurige stress de oorzaak was van mijn klachten.

Slechte voeding, flinke emotionele schommelingen en pijnlijke ledematen waren mijn grootste problemen.

Mijn traject bestaat uit een combinatie van cuppen, breathwork, Psoas Release Excercises, mindfulness en voeding en ik moet zeggen dat het absoluut helpt. Het gaat stap voor stap beter met mij en ik kan zaken makkelijker en beter loslaten. Mijn lichamelijke klachten zijn sterk afgenomen en ik ben er achter gekomen dat ook wat je eet, heel veel invloed heeft.

Ik ben erg blij met haar behandelingen en haar aanpak.

Dankjewel Chantal!!"