Tarieven

Fantastisch dat je een afspraak wilt inplannen, en dat je deze ‘deep dive’ en investering in jezelf, met mijn ondersteuning wilt doen. Het is mogelijk om trajecten in termijnen te betalen. Voor alle trajecten geldt dat een online of telefonisch kennismakingsgesprek altijd gratis is.

Ben je verhinderd? Dan is het mogelijk om tot 48 uur voorafgaand aan de gemaakte afspraak kosteloos te annuleren. Annuleer je binnen 48 uur, dan wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. Niet of te laat geannuleerde afspraken en vergeten afspraken worden volledig aan je doorberekend. Bij het eerder beëindigen van een traject op verzoek van de cliënt wordt er geen restitutie gedaan. 

Vergoedingen

Veel werkgevers reserveren een opleidingsbudget per medewerker. Dit budget kun je ook inzetten voor één op één sessies transformational body & mind coaching. Informeer ook bij je werkgever naar eventuele mogelijkheden via bijvoorbeeld een vitaliteitsplan dat je werkgever heeft opgesteld ter preventie van uitval.

Het is een bewuste keuze om niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging. Daardoor worden de sessies en behandelingen niet vergoed door je zorgverzekering. Wil je hier meer over weten, vraag het gerust, ik leg je graag uit waarom deze keuze gemaakt is.

Disclaimer

Balanzeren kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gelijk welke schade je jezelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze website. Sommige ongemakken zijn niet of minder geschikt voor zelfheling, raadpleeg hiervoor tijdig je huisarts of specialist. Als u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook tijdens de zwangerschap, borstvoeding of bij jonge kinderen is het verstandig je eerst goed te laten informeren.

 

Wanneer je een behandeling overeenkomt met Balanzeren verklaar je hierbij voorts, dat je hebt ingestemd met de doelstelling van de behandeling, waarbij jij je ervan bewust bent dat het resultaat van de behandeling onder meer afhankelijk is van jouw eigen inspanning.

Er kan geen sprake zijn van een resultaatsverplichting, maar een inspanningsverplichting aan de zijde van Balanzeren.

 

Na het lezen van het bovenstaande en op basis van alle ontvangen informatie, verklaart de cliënt hiermee tot een weloverwogen besluit te zijn gekomen om een behandeling te willen ondergaan.