Fruitwater met limoen, munt en gember

Ook vandaag liep de temperatuur weer lekker op naar 33 graden celcius. Lekker warm, maar je verliest ook meer vocht. Mocht je daarnaast ook aan intermittent fasting en / of koolhydraatbeperkt of ketogeen eten dan heb je zeker voldoende vocht nodig om ook je afvalstoffen af te voeren. 

Lees meer »

Bbq-time!

Gistermiddag en -avond heerlijk in de relaxstand en genoten van het zonnige warme weer. Een gin-tonic in de zon en de bbq weer fijn aangeslingerd. Lekker en gezond stukje stukje zalm op de huid en spiezen met kipdijfilet en roergebakken groenten erop.

Lees meer »

Brainfoodlunch

Deze is superlekker en heel gezond. Niet alleen voor je lichaam maar ook voor je brein. Ik kan het zelf vandaag wel gebruiken met studeren (opleiding voedingsdeskundige) en een training (Het punt van pijn). Dat is voor mij eigenlijk net iets teveel op een dag betreft concentratie en vermoeidheid.

Lees meer »

Groene smoothie

Groene smoothie, ik hou er zo van. Ik maak ze steeds weer anders. Het ligt er maar net aan wat ik in huis heb. Lekker, gezond en voor mij met ontstekingsremmers zoals gember en kurkuma erin. Wat gemalen zwarte peper erbij om de werking van kurkuma te stimuleren.

Lees meer »