Besloten truffel ceremonie

 

Wil jij graag een innerlijke reis maken op ademwerk en magische truffels?

Dit kan naast de eendaagse retreats in kleine groepen ook één op één waarbij ik je begeleid of in een duo sessie met bijvoorbeeld je partner, een goede vriend of vriendin. 

 

Als je je ervoor openstelt, kunnen plantmedicijnen je helpen om weer in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Dit kan mooie inzichten geven op oude en vastzittende patronen, overtuigingen, angsten en kleine of grote trauma’s. 

In een besloten en veilige setting zal ik je rustig en liefdevol begeleiden. 

Door lichamelijk werk bereiden we je lichaam voor op je reis. We ontspannen door beweging en gaan een verbonden ademhaling in. Het doel van de verbonden ademhaling is om spanning en blokkades los te laten en je energie te voelen stromen. Voel de levenskracht in je lijf. Door je adem te ervaren dat je alle ruimte mag innemen die je nodig hebt, en je eigen grootsheid en schoonheid te omarmen. 

 

De werkzame stof in de truffels is psilocybine en is een hallucinogeen. Wat zorgt voor een geestverruimend effect. De verschillende soorten truffels hebben een verschillende sterkte. N.a.v. het intakegesprek bekijk ik welke we bij jou inzetten. Via een geleide meditatie glij je daarna langzaam in je reis. Na dertig minuten zul je waarschijnlijk al iets merken. Je stapt in je persoonlijke proces waarvan de transformerende effecten nog lang integreren. Je totale reis duurt zo’n vier tot zes uur.

 

Na afloop van je innerlijke reis staan er wat snacks klaar. Neem eventueel een schrift of notitieboek en pen mee voor het geval je na je reis het e.e.a. wilt opschrijven. Als je rustig bent bijgekomen van de reis mag je je verhaal delen als je dat wilt. Er staat een lichte vegan maaltijd voor je klaar. 

 

Tenminste een week van tevoren, geen alcohol en/of drugs gebruiken. Eet de dagen voorafgaand gezonde en lichte maaltijden. Veel groenten, fruit en noten, geen geraffineerde suikers en zo min mogelijk toevoegingen. Drink water en (kruiden)thee, vermijd koolzuurhoudende en suikerhoudende sappen en frisdranken en drink liever geen drank met cafeïne, in ieder geval niet op de dag van de ceremonie. Uiterlijk drie uur voor aankomst eet je een laatste lichte maaltijd.

 

Trek comfortabele en loszittende kleding aan. Ik adviseer je om laagjes aan te trekken en een extra trui of vest en dikke sokken mee te nemen. 

 

De magische truffelreis kan intens ervaren worden en na afloop kunnen bijvoorbeeld kleuren, geluiden etc. nog overweldigend overkomen. Ondanks dat we ruim de tijd nemen is niet te voorspellen hoe lang je reis zal doorwerken. Jouw veiligheid, en die van je omstanders, is belangrijk voor mij. Ik adviseer je om je te laten brengen en halen of om met het openbaar vervoer te reizen. Of om te overnachten in een hotel (Hotel Lumen) of B&B die op loopafstand is. Zelf auto rijden wordt afgeraden.

 

Voor je kunt deelnemen aan de ceremonie vraag ik je onderstaand extra goed door te lezen. Na aanmelding zullen we op afspraak een intakegesprek houden.

Na afloop zal ik ook contact met je opnemen om te kijken hoe het met je gaat en hoe het e.e.a. bij je integreert.

 

De prijs voor een individuele reis is € 397,00

De prijs voor een duo reis is € 557,00

 

Deelname is vanaf 18 jaar en ouder. 

 

Je kunt niet deelnemen bij gebruik van de volgende medicatie:

Antibiotica, antidepressiva, medicatie tegen ADHD/ADD, maagklachten, hartproblemen of hoge bloeddruk.

 

Je kunt niet deelnemen bij de volgende contra indicaties:

Ernstige hoge bloeddruk/hartklachten, hersenbloedingen, epilepsie, zwangerschap en/of borstvoeding, schizofrenie, bipolaire stoornis, borderline, psychosegevoeligheid of vermoeden hiervan, glaucoom of een los netvlies, allergie voor schimmels.

 

Voor meer informatie of aanmelden neem hier contact met mij op.